Soler Teselen, Molt mÚs que un magatzem

Prove´dors / Marques · Mitsubishi Electric

Posem a la seva disposiciˇ els catÓlegs i tarifes actualitzats dels prove´dors amb els que treballem per tal de que puguin consultar tot all˛ que sigui del seu interŔs i d'aquesta manera conŔixer una mica millor tot el que els podem oferir.

A·B·C·D·E·F·G·H·I·J·K·L·M·N·O·P·R·S·T·U·V·W·Y·Z
Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Porta prop de 100 anys com a líder mundial en la fabricació i venda d'equips elèctrics i electrònics: ascensors, sistemes d'aire condicionat i de seguretat, automoció, trens, satèl·lits, sistemes d'energia solar, maquinària industrial, semiconductors, equips audiovisuals, sistemes de comunicació i informació, equips mèdics, etc.
I en el sector dels sistemes de climatització, tant industrial com residencial, ofereix els equips més eficients energèticament, més ecològics i tecnològicament més avançats del mercat i que ofereixen el màxim confort als seus usuaris.

DOCUMENTS

Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per millorar l'experiŔncia de navegaciˇ, i oferir continguts i publicitat d'interŔs. Al continuar amb la navegaciˇ entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de cookies