Soler Teselen, Molt mÚs que un magatzem

Prove´dors / Marques · GrupoDesa

Posem a la seva disposiciˇ els catÓlegs i tarifes actualitzats dels prove´dors amb els que treballem per tal de que puguin consultar tot all˛ que sigui del seu interŔs i d'aquesta manera conŔixer una mica millor tot el que els podem oferir.

A·B·C·D·E·F·G·H·I·J·K·L·M·N·O·P·R·S·T·U·V·W·Z
GrupoDesa

GrupoDesa

Empresa fundada l'any 1956, amb seu a Viladecans (Barcelona), pionera a Espanya en la fabricació i venda d'ancoratges i fixacions per a la construcció, sent un referent per al canal de les ferreteries i subministraments industrials, materials de construcció i placa, així com magatzems de climatització, lampisteria i electricitat. Les seves principals marques són Desa, Construsim i Desatools.
Desa: ancoratges metàl·lics, químics i plàstics; elements d'instal·lació i muntatge; solucions químiques especialitzades i accessoris per a la construcció.
Desatools: Soldadura i eines per a tub per a aplicacions en construcció, climatització i lampisteria.
Construsim: Marca d'accessoris per a acabats interiors, aplicacions en tabiquería seca, sostres enregistrables i aïllament: trapes de registre; cintes, rivets i cantoneres; accessoris per al muntatge i instal·lacions de placa; accessoris per a la suspensió i subjecció en biga; eina de mà especialitzada.

DOCUMENTS

Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per millorar l'experiŔncia de navegaciˇ, i oferir continguts i publicitat d'interŔs. Al continuar amb la navegaciˇ entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de cookies