Soler Teselen, Molt mÚs que un magatzem

Prove´dors / Marques · Sauermann

Posem a la seva disposiciˇ els catÓlegs i tarifes actualitzats dels prove´dors amb els que treballem per tal de que puguin consultar tot all˛ que sigui del seu interŔs i d'aquesta manera conŔixer una mica millor tot el que els podem oferir.

A·B·C·D·E·F·G·H·I·J·K·L·M·N·O·P·R·S·T·U·V·W·Y·Z
Sauermann

Sauermann

Líder mundial en gestió dels condensats produïts pels equips HVACR, Sauermann, originalment empresa francesa, es dedica des de 1976 a la fabricació de productes d'una qualitat ISO-9000 amb unes prestacions i una fiabilitat excepcionals.
En el sector HVACR (Calefacció, Ventilació, Aire condicionat i Refrigeració), no totes les bombes d'evacuació de condensats són iguals. Insuperables pel seu silenci, la seva eficàcia provada, el seu baix consum d'energia i la seva facilitat d'instal·lació, les bombes Sauermann i els kits que inclouen ofereixen unes prestacions que garanteixen la seva tranquil·litat.

DOCUMENTS

Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per millorar l'experiŔncia de navegaciˇ, i oferir continguts i publicitat d'interŔs. Al continuar amb la navegaciˇ entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de cookies